Om HB Foto

Fotograf i Gislinge, Holbæk, Roskilde og resten af Sjælland.

Specialiseret i børnehave- og skolefotografering

Jeg har sans for detaljerne, og det gælder både, når jeg arbejder som bryllupsfotograf og helt traditionel fotograf. Jeg sørger altid for at skabe en god og personlig kontakt med de fotograferede, så vi sammen kan få et professionelt og godt resultat.

Jeg har mange års erfaring som fotograf, og jeg kan hjælpe dig med enhver form for fotografi. Jeg er specielt god som børnefotograf, hvorfor jeg ofte tager kvalitetsbilleder til skoler og børnehaver. Jeg kan desuden komme ud med kort varsel til et bryllup eller andre arrangementer til en billig pris.

Jeg hjælper familier og personer fra Gislinge, Holbæk og Roskilde samt fra andre byer på hele Sjælland med alle former for fotografering. Du kan altid få et kreativt og professionelt resultat med dine næste billeder, når du vælger at kontakte mig.

HB Foto - fotograf i Gislinge, Holbæk, Roskilde og resten af Sjælland
HB Foto - fotograf i Gislinge, Holbæk, Roskilde og resten af Sjælland

Om os

HB Total består af firmaerne

– HB Foto
– HB Lab
– Butik Frigast

Firmaerne laver næsten alt fra skolefotografering til video.

I 1989 startede jeg op med HBfoto. I 1990 startede jeg så Elegant Rengørings Service, derefter Elegant Totalservice. I 1992 var der ca 15 ansatte, der arbejdede indenfor rengøring, byggeopgaver og haveservice.

I 1998 startede jeg sammen med min kæreste, nu kone, op med at arrangere fester og lave festmad. I 2000 var det svært at få folk, der vil lave mange forskellige ting, og vi begyndte at lukke nogle af aktiviteterne ned.

I 2018 startede jeg så op med Shuffleboard. Vores aktiviteter består idag af foto, salg af brugskunst samt Shuffleboard.

Vores motto er: Når godt ikke er godt nok

Brug for en fotograf?

Skal du bruge en fotograf, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til mig. Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon 59 46 08 01 eller ved at skrive til min e-mail hbfoto@hbtotal.dk. Så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.​